STEP2 Πλαστικά Παιχνίδια
English Language Greek Language

Παιδική κουζίνα με ταμείο Super market σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Fresh Market Kitchen Step2 Πλαστικά Παιχνίδια

Κωδικός: 7972

Διαστάσεις: 1.01(L)x0.97(W)x1.10(H)m

Τιμή: € 470 - 20% = €376
Περιγραφή

Παιδική πλαστική κουζίνα STEP2, που προσφέρει σε μικρογραφία τις πραγματικές δυνατότητες ενός Super Market, μιας σύγχρονης κουζίνας και ενός πάγκου για φαγητό.

Τα μοντέρνα χρώματα σε συνδυασμό με την καταπληκτική προσέγγιση της πραγματικότητας δημιουργούν ένα εξαιρετικά ελκυστικό περιβάλλον για παιχνίδι.

Στο χώρο του Super Market υπάρχουν βιτρίνες και ράφια για τα προϊόντα αρτοποιίας και τα φρούτα. Επίσης ταμειακή μηχανή, που κάνει υπολογσμούς και σκάνερ για το τσεκάρισμα των προϊόντων με φώς και ήχο.

Ο χώρος της κουζίνας περιλαμβάνει ψυγείο με απομίμηση ανοξείδωτης πόρτας, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, απορροφητήρα με φώς, εστία μαγειρέματος, νεροχύτη και βρύση.

Η εστία μαγειρέματος παράγει ηλεκτρονικούς ήχους βρασμού με το γύρισμα των αντίστοιχων κουμπιών.

Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται 47 επι πλέον βοηθητικά σκεύη παιχνιδιού, όπως καλαθάκια, τσάντα αγορών, σκεύη κουζίνας, θήκες για αλάτι και πιπέρι, απομιμήσεις φρούτων και φαγητών.

Απο τα πιό δημοφιλή παιχνίδια της εταιρίας STEP2 για τον εξοπλισμό παιδότοπων,  παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων αλλά και σαν παιδικό παιχνίδι κουζίνα σε παιδικά δωμάτια.

 


Fresh Market Kitchen - Step2 Πλαστικά Παιχνίδια

Fresh Market Kitchen - Step2 Πλαστικά Παιχνίδια

Merryland Park

2ας Νοεμβρίου 25, Βόλος 383 33

Τηλ / Fax: ( +30 ) 24210 24452 
Κιν: ( +30 ) 6944 207820
Email: merrylandpark@otenet.gr


eXTReMe Tracker